У громаді започаткували новий формат конкурсів для дітей та молоді

07 липня 2020, 09:31

Карантин став стимулом для креативу та новацій Центру культури, дозвілля, спорту та туризму Червонослобідської сільської ради, його  творчих колективів. Про це наголошує директор Центру Інна Плаксій:

- На сьогодні на базі центру діють більше 10 гуртків – всі вони безкоштовні і стали постійним захопленням та дозвіллям для понад 300 мешканців громади: від рукоділля, спортивних чи народного хору до театральної студії, вихованці якої здобули не одну перемогу, і навіть у карантин постійно проводили репетиції через скайп-конференції.

Гуртківці організували онлайн-вітання до Дня вишиванки та дня народження Ліни Костенко. А до Дня села Червона Слобода влаштували цілий онлайн-концерт. Наразі народний хор готує записи пісень для участі у пісенному онлайн-конкурсі.

Враховуючи, що у дітей розпочалися літні канікули, було оголошено проведення відразу 2 художніх онлайн-конкурсів: до Дня Конституції – конкурс малюнків «Моя країна – Україна»  та до Дня молоді – конкурс фото із домашніми тваринками.

Кращі фотознімки розміщено на сторінці Центру культури і дозвілля у соціальних мережах: https://www.facebook.com/culture.center.sloboda/

 

Цікавими стали результати конкурсу дитячих малюнків. У ньому взяли участь понад 30 дітей громади. А перемогу здобули та отримали грамоти і подарунки такі юні художники: Алещенко Юнна – 1-е місце, Алека Софія – 2-е, а Пріхно Марія та Космина Олександр розділили третє місце. Конкурс підготувала та провела Ольшевська Лариса. Призи для переможців придбала сільська рада – м’які іграшки, фарби, фломастери та ігри.

Звичайно, у громаді з нетерпінням чекають, коли зможуть відновити проведення масових культурних заходів та концертів для жителів громади. У Червоній Слободі для цього часу не гають – триває ремонт будинку культури, планується придбання нових мікрофонів та мікшерного пульту тощо. Після ремонту буде відкрито клуб дитячого дня народження та зал для урочистих реєстрацій молодят.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/u-gromadi-zapochatkuvali-noviy-format-konkursiv-dlya-ditey-ta-molodi