Проведено засідання постійних комісій обласної ради

24 січня 2020, 12:26

Сьогодні перед початком пленарного засідання обласної ради проведено засідання постійних комісій, на яких розглянуто питання, що подано на розгляд позачергової сесії.

Так, постійна комісія з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики розглянула низку профільних питань, зокрема, про передачу та списання майна комунальної власності та надання згоди на передачу з державної власності до спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Черкаської області друкованої продукції.

Комісія з питань освіти, науки, культури, молодіжної політики і спорту розглянула питання про внесення змін до програми національно-патріотичного виховання дітей та молоді Черкаської області на 2017-2020 роки; до програми розвитку фізичної культури і спорту в області на 2016 – 2020 роки; до рішення обласної ради від 03.03.2006 №27-14/IV «Про встановлення обласних персональних стипендій» та до складу комісії з присудження обласної премії імені Данила Нарбута.

В порядку контролю заслухано хід виконання рішення обласної ради від 17.02.2012 № 13-6/VI «Про Програму розвитку інформаційного простору Черкаської області на 2012 – 2016 роки» (продовжено до 31.12.2018).

Цього дня провели засідання також постійна комісія обласної ради з питань регламенту, місцевого самоврядування, забезпечення правопорядку та захисту прав людини і постійна комісія з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансів


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/provedeno-zasidannya-postiynikh-komisiy-oblasnoi-radi