Проведено сесію Жашківської районної ради

13 жовтня 2017, 13:48
Проведено сесію Жашківської районної ради11 жовтня 2017 року в сесійній залі Жашківської районної ради проведено засідання чергової сімнадцятої сесії районної ради, в якому взяли участь керівники підприємств, установ організацій району, сільські голови, громадськість, ЗМІ.

На порядок денний сесії з урахуванням змін і доповнень внесено 36 питань. Традиційно, – це питання бюджету, комунальної власності, земельні питання тощо.

Щоб оптимізувати роботу пленарного засідання, з ряду питань, а саме: затвердження технічної документації, про хід виконання вже діючих районних програм, внесення змін до районних програм, що були узгоджені на засіданнях профільних постійних комісій та президії районної ради, рішення депутати приймали в режимі пакетного поіменного голосування. Проведено сесію Жашківської районної ради

Також прийнято рішення про присвоєння чергового рангу посадової особи місцевого самоврядування голові та заступнику голови районної ради.

Водночас, проект рішення «Про надання погодження на передачу в оренду на конкурсних засадах майна районної комунальної власності відділу освіти Жашківської райдержадміністрації (частини приміщення Центру національно-патріотичного виховання Жашківської районної ради Черкаської області), депутати не підтримали.

На завершення роботи ддепутат районної ради О.В.Косенюк подав заяву про дострокове припинення повноважень. Колеги підтримали його рішення.

Всі питання, які вносились на пленарне засідання, проходили активне та конструктивне обговорення, за результатами прийнято відповідні рішення.