Депутати Чигиринської районної ради підтримали звернення до Держгеокадастру, Черкаської облдержадміністрації щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО

11 жовтня 2017, 17:19
Депутати Чигиринської районної ради підтримали звернення до Держгеокадастру, Черкаської облдержадміністрації щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО11 жовтня 2017 року голова районної ради Валентина Алєксєєвець провела засідання чергової 21-ої сесії Чигиринської районної ради.

У роботі пленарного засідання взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Клименко, депутат обласної ради Павло Захарцев, керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, підприємств, установ і організацій, сільські голови, працівники виконавчого апарату районної ради, представники засобів масової інформації та громадськості району.

Розпочинаючи роботу, присутні вшанували хвилиною мовчання пам`ять Героїв, які загинули під час проведення антитерористичної операції.

Потім заступник голови районної ради Валерій Невгоденко ознайомив із відповідями, що надійшли на звернення депутатів до різних державних органів.

Депутати Чигиринської районної ради підтримали звернення до Держгеокадастру, Черкаської облдержадміністрації щодо виділення земельних ділянок учасникам АТОСформувавши порядок денний, депутати розглянули і підтримали звернення до Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру, Черкаської обласної державної адміністрації щодо виділення земельних ділянок учасникам антитерористичної операції Чигиринському району, з яким ознайомив присутніх заступник голови районної ради Валерій Невгоденко.

Разом з тим, було опрацьовано та прийнято програму розвитку інформаційного простору Чигиринського району на 2017-2018 роки, заслухано хід виконання районної програми розвитку галузі свинарства Чигиринського району на 2011-2020 роки, внесено зміни до заходів Програми профілактики злочинності в Чигиринському районі на 2016-2020 роки та до районної програми забезпечення пожежної безпеки на 2016-2020 роки.

У зв’язку з надходженням субвенцій, перевиконанням доходної частини бюджету за підсумками 9 місяців та перерозподілом бюджетних призначень депутати внесли зміни до районного бюджету на 2017 рік.

Депутати Чигиринської районної ради підтримали звернення до Держгеокадастру, Черкаської облдержадміністрації щодо виділення земельних ділянок учасникам АТОВ ході пленарного засідання також було розглянуто ряд рішень, які стосуються майна районної комунальної власності. Зокрема, списання майна; придбання житла для медичних працівників центральної районної лікарні та комунального закладу «ЧРЦПМСД» Чигиринської районної ради.

Було затверджено Статут Чигиринської районної дитячої музичної школи в новій редакції; висновок про вартість громадського будинку школи в с.Суботів; технічну документацію з грошової оцінки земельних ділянок та прийнято рішення про оголошення конкурсу на посаду директора Чигиринської районної централізованої бібліотечної системи.

Всі питання порядку денного були попередньо опрацьовані на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.