Розпочався постійно діючий семінар з поглиблення знань з ділової англійської мови в сфері державного управління та місцевого самоврядування

05 жовтня 2017, 14:47
Розпочався постійно діючий семінар з поглиблення знань з ділової англійської мови в сфері державного управління та місцевого самоврядуванняУ Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів розпочався постійно діючий тематичний семінар «Ділова англійська мова в сфері державного управління та місцевого самоврядування» для керівників та спеціалістів апарату, управлінь, відділів обласної державної адміністрації, виконавчого апарату обласної ради, Черкаського міськвиконкому, територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади.

Семінар започаткований на виконання Указу Президента України П. Порошенка «Про оголошення 2016 року Роком англійської мови в Україні» №641/2015 від 16.11.2015.

Головна мета навчання - удосконалення та розвиток умінь володіння англійською мовою професійного спрямування, поглиблення розуміння відповідної лексики, розвиток навичок говоріння, аудіювання, читання та письма, розширення словникового запасу, а також набуття мовних навичок для успішного використання англійської мови під час виконання своїх службових обов’язків.

Реалізовує програму семінару Вікторія Токарчук - кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри англійської філології Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького.

В період інтеграції України у Європейське та світове співтовариство знання англійської мови має стати обов’язковою нормою й вивести державних службовців на новий рівень міжнародної комунікації.