Призовий фонд та дух змагань зібрали на полях Лисянки юних футболістів

02 жовтня 2017, 12:54
Призовий фонд та дух змагань зібрали на полях Лисянки юних футболістів30 вересня 2017 року у смт Лисянка пройшли змагання щорічного турніру на «Кубок депутата Черкаської обласної ради Олександра Вельбівця» із міні-футболу, організований з ініціативи голови обласної ради та за сприяння керівництва федерації футболу області, управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, ТОВ «Світ Ласощів», за участі інших активістів і благодійників.

У турнірі взяли участь 15 шкільних футбольних команд із усього району.

Також на спортивне свято завітали перший заступник голови федерації футболу області Володимир Фощій, голова Лисянської райдержадміністрації Володимир Павличук, селищний голова Олександр Короленко, вчителі, тренери та вболівальники.

Призовий фонд та дух змагань зібрали на полях Лисянки юних футболістівРозпочалися змагання на футбольному полі Лисянської загальноосвітньої школи №2 із розминки юних гравців, жеребкування та урочистих привітань учасників зі стартом футбольного турніру.

– Щиро вдячний усім, хто не залишився байдужим до організації і проведення сьогоднішнього спортивного свята. Усім, хто відгукнувся на мій заклик підтримати футбольний дух серед молоді нашого краю. Ваша позиція свідчить про головне: ви є небайдужими і активними учасниками формування здорового покоління українців. З іншого боку, збільшення кількості команд-учасниць цьогорічного турніру лише підтверджує у переконанні, що всі ми разом робимо правильну і потрібну справу для наших дітей і їхнього здоров’я. Сподіваюсь, що ці змагання цього року будуть ще більш змістовними, подарують позитивні емоції вболівальникам, а також достойне суперництво і неодмінно приємні нагороди усіх наших футболістів, – наголосив Олександр Вельбівець.

Призовий фонд та дух змагань зібрали на полях Лисянки юних футболістівОкремо голова обласної ради привітав педагогічну родину Черкащини і присутніх вчителів із прийдешнім професійним святом – Днем працівника освіти, подякував освітянам за їхню працю, невтомне серце й виховання молодого покоління.

Після визначення турнірних груп змагань, частина команд переїхали на футбольне поле ЗОШ №1.

Майже п’ять годин напруженої боротьби між командами-учасниками виявили безсумнівних переможців і фаворитів турніру. Отож, за підсумками футбольного протистояння кубком призера турніру, медалями за ІІІ місце, комплектом футбольних манішок та футбольними м’ячами нагороджено команду Лисянського НВК ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 – гімназія; ІІ призове місце, медалі срібного призера, футбольні манішки для команди та комплект м’ячів виборола команда Лисянської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2, а беззаперечним переможцем турніру та володарем «Кубку депутата Черкаської обласної ради Олександра Вельбівця», золотих медалей за І місце стала шкільна команда Боярського НВК. Останнім також подаровано комплект футбольної форми із логотипом переможця кубку і м’ячі.Призовий фонд та дух змагань зібрали на полях Лисянки юних футболістів

Усі без винятку команди-учасниці турніру отримали солодкі подарунки та футбольні м’ячі. Окремо Олександр Вельбівець відзначив грошовими нагородами членів суддівської колегії турніру; футбольною формою з логотипом «Кращий гравець турніру» найзавзятішого учасника, подарував набір захисних щитків кращому бомбардиру та новенькі воротарські рукавички найвправнішому голкіперу змагань.

Призовий фонд та дух змагань зібрали на полях Лисянки юних футболістівПідбадьорюючі подарунки отримали наймолодші учасники та дівчата-учасниці команд.

– Від себе особисто, від гостей турніру та усіх, хто допомагав організувати це свято спорту дякую командам-учасницям кубку за неперевершені емоції й завзяття, продемонстроване у ході гри. Відразу ж запрошую вас підготуватись до участі у змаганнях наступного року, адже взяв на себе відповідальність зробити турнір нашою спільною доброю традицією, – підсумував Олександр Вельбівець.

Фоторепортаж