Олексій Собко взяв участь у передачі засобів реабілітації для Черкаського районного Територіального центру

26 вересня 2017, 19:50
Олексій Собко взяв участь у передачі засобів реабілітації для Черкаського районного Територіального центру26 вересня 2017 року голова Черкаської районної ради Олексій Собко, голова районної державної адміністрації Анатолій Яріш взяли участь у заходах з передачі засобів реабілітації народним депутатом України Владиславом Голубом для підопічних районного територіального центру.

Директор територіального центру Валерій Вишиваний, висловлюючи вдячність народному депутату, зазначив, що це вже не перша його цьогорічна допомога соціальному закладу. Цього разу завдяки сприянню Владислава Голуба установа отримала такі необхідні засоби реабілітації для пацієнтів денного стаціонару. Відтепер вони отримали можливість самостійно пересуватися.Олексій Собко взяв участь у передачі засобів реабілітації для Черкаського районного Територіального центру

В свою чергу Владислав Голуб зазначив, що головним його пріоритетом в роботі є допомога виборцям округу, в тому числі людям похилого віку.

Він подякував керівникам району та директору терцентру за співпрацю та розуміння тих проблем, які сьогодні стоять перед суспільством, та висловив впевненість щодо подальшої взаємодії.