Реалістичність зображень в обласному художньому музеї демонструє Павло Солощенко

21 вересня 2017, 20:14
Реалістичність зображень в обласному художньому музеї демонструє Павло Солощенко21 вересня 2017 року Черкаський обласний художній музей вдруге презентував творчість спостережливого майстра тихих ліричних сюжетів Павла Солощенка.

Нині художник презентує близько 50-ти невеликих за розміром робіт, виконаних у мальовничих техніках олійного та акварельного живопису.

Реалістичність зображень в обласному художньому музеї демонструє Павло СолощенкоУ них втілена Краса й Гармонія, Спокій та Любов, яких нам почасти так не вистачає, але які ми повсякчас відчуваємо та прагнемо віднайти серед буденного розмаїття.

Майстер пензля працює у різних жанрах. На полотнах Павла Миколайовича переважають легкі, спокійні та водночас насичені відтінки кольорів.

Реалістичність зображень в обласному художньому музеї демонструє Павло СолощенкоРеалістичність зображеного мимоволі переносить у місця, які відтворив художник. Певним чином роботи митця навіть допомагають краще відчути себе і світ довкола. Привертають увагу й натюрморти.

Лаконічність та стриманість у подачі відразу акцентують увагу на головному – бездоганній техніці виконання, досконалому наповненню своїх мініатюр реаліями з життя.