Правові та організаційні засади функціонування системи запобігання корупції в Україні вивчали посадовці на семінарі

13 вересня 2017, 15:28
Правові та організаційні засади функціонування системи запобігання корупції в Україні вивчали посадовці на семінаріЧеркаський обласний центр перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів у другому півріччі продовжив підвищення професійної компетентності державних службовців та посадових осіб органів місцевого самоврядування з питань впровадження нового антикорупційного законодавства.

Днями під час семінару-навчання проведено додатково обговорення правового забезпечення діяльності органів виконавчої влади, основних положень антикорупційного законодавства України, впровадження електронного декларування, шляхів запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у діяльності державних службовців, контролю за виконанням законів у сфері запобігання і протидії корупції, порядку здійснення адміністративних дій у справах виявлення корупції або інших правопорушень.

Програму семінару реалізовували представники сектору з питань запобігання та виявлення корупції обласної державної адміністрації.

Отримані на семінарі знання сприятимуть підвищенню рівня професійної компетентності та забезпеченню прозорості діяльності посадовців регіону.