Валентин Тарасенко взяв участь у відкритті заводу з виробництва гомогенізованого меду

11 вересня 2017, 20:25
Валентин Тарасенко взяв участь у відкритті заводу з виробництва гомогенізованого меду11 вересня 2017 року в с. Чорнявка Черкаського району за участю Першого віце-прем’єр-міністра України - Міністра економічного розвитку і торгівлі України Степана Кубіва, голови облдержадміністрації Юрія Ткаченка та першого заступника голови обласної ради Валентина Тарасенка відбулося відкриття нового високотехнологічного заводу «Біхайв» з виробництва гомогенізованого моно флорного та поліфлорного меду.

Завод «BEEHIVE» є одним з найбільших в Україні у своїй галузі. Вироблятиме до 40 тонн меду щодня. Підприємство отримало необхідну міжнародну сертифікацію. Тут, як запевняють на підприємстві, – впроваджено найсучасніші технології.

– Ще кілька років тому мало хто вірив, що такий бізнес існуватиме в Україні, – сказав на відкритті підприємства Перший віце-прем’єр-міністр України – Міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів. – Однак, коли сьогодні ми говоримо про продаж меду, то чуємо: Україна посідає перше місце в Європі, третє – у світі за експортом меду. І я переконаний, що це тільки початок.

Будівництво заводу тривало з 2014 року. Тут створено більше сотні робочих місць. Свою продукцію він уже експортує до Європейського Союзу та інших країн.