Депутати Корсунь-Шевченківської районної ради провели позачергову сесію

08 вересня 2017, 19:24
Депутати Корсунь-Шевченківської районної ради провели позачергову сесію8 вересня 2017 року заступник голови районної ради Петро Пустільнік провів пленарне засідання 22-ї позачергової сесії Корсунь-Шевченківської районної ради.

У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Василь Клименко, керівники установ та організацій району, голови об’єднаних територіальних громад, сільські голови, представники засобів масової інформації.

Свою роботу депутати розпочали з хвилини мовчання по вшануванню пам’яті загиблих під час Євромайдану, військовослужбовців і мирних жителів, загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України.

Депутати Корсунь-Шевченківської районної ради провели позачергову сесіюНа розгляд сесії було внесено 7 питань, які відповідно до Регламенту районної ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Перед їх розглядом депутат районної ради В.Левандовський порушив питання екологічного стану річки Рось, що з кожним роком погіршується, наголосивши, що Рось є єдиним джерелом питної води міста.

Депутатами районної ради також підтримано пропозицію депутата районної ради О.Григоренка про включення до порядку денного питання про звернення депутатів Корсунь-Шевченківської районної ради щодо включення Корсунь-Шевченківського району Черкаської області до Черкаського госпітального округу з центром у м. Черкаси.

В ході роботи депутати прийняли рішення «Про присудження районної щорічної премії імені О.А.Захаренка», рішення «Про затвердження балансової вартості та передачу майна районної комунальної власності» Набутівській сільській та Стеблівській селищній радам.

Також погоджено внесення змін до рішення районної ради «Про перелік об’єктів спільної власності територіальних громад району».

Розглянувши питання порядку денного, сесія завершила свою роботу.