Депутати Драбівської районної ради заслухали звіт про виконання бюджету та затвердили низку важливих програм

06 вересня 2017, 17:17
Депутати Драбівської районної ради заслухали звіт про виконання бюджету та затвердили низку важливих програм6 вересня 2017 року проведено 20-у чергову сесію Драбівської районної ради, яку відкрив і вів її голова Володимир Дзега.

У роботі сесії взяли участь перший заступник голови районної державної адміністрації Володимир Лобода, начальники управлінь і відділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ і організацій, сільські та селищні голови, представники правоохоронних органів, засобів масової інформації та громадськість району.

Передувала сесії робота постійних комісій, відбулося також засідання президії районної ради, де детально опрацьовано всі питання порядку денного.

Депутати Драбівської районної ради заслухали звіт про виконання бюджету та затвердили низку важливих програмРозпочалася робота сесії із розгляду районних програм. Зокрема, народні обранці вивчили і затвердили Програму реалізації державної політики у сфері міграції на території Драбівського району на 2017 - 2019 роки; Програму регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами в Драбівському районі на 2017-2020 роки; Програму розвитку районного методичного кабінету відділу освіти Драбівської районної державної адміністрації на 2017-2022 роки та внесли зміни до Програми забезпечення правопорядку в Драбівському районі на 2016 – 2020 роки і до районної цільової соціальної програми забезпечення пожежної безпеки на 2016 – 2020 роки.

Депутати Драбівської районної ради заслухали звіт про виконання бюджету та затвердили низку важливих програмУ ході пленарного засідання сесії районної ради депутати заслухали і затвердили звіт начальника фінансового управління райдержадміністрації Тетяни Близнюк про виконання районного бюджету за І півріччя 2017 року та звіти головних розпорядників бюджетних коштів про використання коштів, виділених із районного бюджету на фінансування районних програм у 2016 році.

Також затвердили Статут Драбівського навчально-виховного комплексу «загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів імені С.В.Васильченка - гімназія» у новій редакції та встановили розмір кошторисної заробітної плати, який враховується при визначенні вартості будівництва на стадії розробки проектної документації об’єктів, що здійснюється за рахунок коштів районного бюджету.

Депутати Драбівської районної ради заслухали звіт про виконання бюджету та затвердили низку важливих програмУ ході роботи надано дозволи дирекції кіновідеомережі Драбівського району – на передачу в оренду нерухомого майна і комунальному закладу «Драбівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» – на здійснення капітального ремонту приміщень, а саме: заміну віконних блоків.

Крім того, розглянуто низку земельних питань та тих, що стосуються управління майном районної комунальної власності.

На розгляд сесії було внесено 21 питання, по кожному з яких депутати схвалили відповідні рішення.