Проведено сесію Смілянської районної ради

24 травня 2017, 17:55
Проведено сесію Смілянської районної ради23 травня 2017 року проведено пленарне засідання двадцять третьої сесії Смілянської районної ради сьомого скликання.

До порядку денного було внесено 25 питань, одне з них знято з розгляду при затвердженні порядку денного сесії.

Депутати заслухали інформації керівників Смілянської місцевої прокуратури та Смілянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області про стан законності, боротьби із злочинністю, охорони громадського порядку та результати діяльності в районі; затвердили районну програму «Родючість» з охорони і підвищення родючості ґрунтів; внесли зміни до програм «Турбота» та «Здоров’я населення Смілянського району»; продовжили контроль за виконанням програм протидії захворюванню на туберкульоз та «Онкологія».

Внесено зміни до районного бюджету, якими, зокрема, виділено кошти на оздоровлення дітей району в дитячому оздоровчому таборі «Тимурівець».

Прийнято ряд рішень з питань управління районною комунальною власністю та затверджено технічні документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок.

Розглянуто хід виконання рішень ради щодо розвитку футболу, а також – реформування системи закладів для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Знято з контролю програму «Медичні кадри» на 2011-2015 роки у зв’язку з виконанням.

Затверджено план роботи ради на квартал, підтримано депутатський запит.

Депутатами прийнято звернення щодо недопущення скасування мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.