Депутата обласної ради призначено на посаду голови Черкаської райдержадміністрації

18 травня 2017, 18:30
Депутата обласної ради призначено на посаду голови Черкаської райдержадміністрації 18 травня 2017 року активу Черкаського району представили новопризначеного голову райдержадміністрації – депутата обласної ради Анатолія Яріша, якого відсьогодні призначено на посаду розпорядженням Президента України №103/2017-рп зі строком випробування три місяці.

Вітаючи із призначенням, голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко зауважив, що завдання, які постали перед Анатолієм Ярішем у зв’язку з призначенням для нього не нові, адже раніше він вже працював головою ради і добре знає проблеми Черкаського району.

Депутата обласної ради призначено на посаду голови Черкаської райдержадміністрації Плідної праці, натхнення на новій посаді та наполегливості у справі розвитку району побажав новому керівнику району голова обласної ради Олександр Вельбівець.

– У непростих умовах сьогодення тільки мужні люди, які вже мають достатній рівень практичного досвіду готові і беруть на себе відповідальність за ситуацію в системі державного управління і місцевого самоврядування. Сподіваюсь, що усі присутні в залі, весь актив району підтримають ініціативи Анатолія Анатолійовича, – зазначив голова обласної ради.

Депутата обласної ради призначено на посаду голови Черкаської райдержадміністрації Привітали Анатолія Яріша також колеги-депутати обласної ради.

У свою чергу новопризначений керівник подякував присутнім за високу довіру та зобов’язався сумлінно виконувати покладені на нього обов’язки.

Оскільки на посаду державної служби Атолій Яріш призначається вперше, під час представлення він урочисто склав присягу.