На семінарі обговорили низку актуальних тем щодо державної політики в сфері патріотичного виховання

16 травня 2017, 18:34
На семінарі обговорили низку актуальних тем щодо державної політики в сфері патріотичного вихованняНаціонально-патріотичне виховання в Україні є одним із пріоритетних напрямів діяльності держави щодо розвитку громадянина як високоморальної особистості, яка плекає українські традиції, духовні цінності, здатна реалізувати свій потенціал в умовах сучасного суспільства.

Державні службовці та посадові особи органів місцевого самоврядування, які зараз підвищують кваліфікацію за професійною програмою, обговорили низку актуальних тем щодо державної політики в сфері патріотичного виховання молоді: «Сторіччя подій Української революції 1917-1921 років», «Патріотичне виховання молоді в регіоні», «Офіційна політика пам’яті в країнах Центрально-Східної Європи й Україні», «Євроінтеграція та традиційні українські цінності».

Серед іншого – практичне заняття з підвищення рівня мовної компетентності «Управлінська риторика. Мистецтво публічного виступу», адже в Стратегії національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2015-2020 років визначено підвищення ролі української мови як національної цінності.

За інформацією директора Центру Сергія Демченка, у Черкаському обласному центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів національно-патріотичне виховання носить характер системної і цілеспрямованої діяльності.