Проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансів

16 травня 2017, 17:09
Проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансів16 травня 2017 року голова постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансів Світлана Легойда провела її засідання.

До порядку денного було внесено два питання.

Про погодження розпоряджень обласної державної адміністрації щодо внесення змін до рішення обласної ради від 23.12.2016 року №11-2/VII «Про обласний бюджет на 2017 рік» інформувала присутніх депутатів-членів комісії та запрошених директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія Кравченко.

Проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету і фінансівЗокрема, мова йшла про розподіл міжбюджетних трансфертів та внесення змін до переліку низки об’єктів, в тому числі: на виготовлення проектно-кошторисної документації та отримання експертного звіту на будівництво обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф; реконструкцію каналізаційної мережі в м. Городище; будівництво споруд для очищення побутових стічних вод смт Ірдинь Черкаського району на основі біоінженерних очисних споруд.

Зміни також стосуються перерозподілу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло -, водопостачання і водовідведення, вивезення побутового сміття ; про здійснення в повному обсязі передачі бюджетних призначень, передбачених в обласному бюджеті на 2017 рік, від управління культури та взаємозв’язків з громадськістю до Департаменту культури та взаємозв’язків з громадськістю облдержадміністрації тощо.

Члени комісії погодилися із запропонованими змінами і прийняли відповідне рішення.

Наступним питанням постійна комісія зняла з контролю програму підтримки КП «АТП Черкаської обласної ради» на 2013-2016 роки» у зв’язку із закінченням терміну дії.