Водному патрулю вручено новий моторний човен, придбаний за кошти обласного бюджету

10 квітня 2017, 18:48
Водному патрулю вручено новий моторний човен, придбаний за кошти обласного бюджету10 квітня 2017 року водному патрулю управління Патрульної поліції м. Черкаси передано новенький моторний човен для посилення безпеки на воді та боротьби з браконьєрством в акваторії річки Дніпро. Кошти для цього в сумі 400 тисяч гривень були виділені депутатами обласної ради з обласного бюджету.

Вручення човна відбулося на причалі річкового порту за участі голови облдержадміністрації Юрія Ткаченка і заступника голови обласної ради Вадима Гайовича.

Голова обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко, звертаючись до службового персоналу, зазначив, що безпека на воді, як і на суші, так само турбує владу і людей. І коли на останній сесії була прийнята програма і по зарибленню Дніпра, то придбання човна стало нагальною справою, адже ми маємо спільно із рибними патрулем також долучитися і до охорони наших природних ресурсів. Водному патрулю вручено новий моторний човен, придбаний за кошти обласного бюджету

Заступник голови обласної ради Вадим Гайович висловив сподівання, що при підтримці обласної ради і облдержадміністрації парк водного патруля буде і надалі збільшуватися, та додав, що добре було б зустрітися наступного разу з приводу вручення гелікоптера для патрулювання.

Потім керівники здійснили виїзд по річці Дніпро, в ході якого випробували новенький човен, який облаштовано сучасним обладнанням.