До голови обласної ради громадяни звернулися не лише з особистих питань

06 квітня 2017, 17:53
До голови обласної ради громадяни звернулися не лише з особистих питань6 квітня 2017 року голова обласної ради Олександр Вельбівець відповідно до плану своєї роботи провів прийом громадян з особистих питань.

До керівника обласної ради цього дня звернулися мешканці області, щоб не лише отримати грошову допомогу у зв’язку з тяжким матеріальним становищем сім’ї та потребами на лікування, але й вирішити інші проблеми.

Зокрема, житель с. Михайлівка Кам’янського району, учасник АТО Олександр Ромашин звернувся з проханням відновити йому повну робочу ставку, адже був, на його думку, безпідставно переведений в оплаті праці на 75 відсотків.

Ірина Грекало з с. Синьооківки Золотоніського району попросила допомоги в оформленні відповідних документів на право оренди земельної ділянки, виділеної учаснику АТО.

Окрім того, голова громадської організації «Професійно-технічні заклади області» Ольга Філіпова, відстоюючи інтереси дирекцій та колективів цих навчальних закладів, порушила питання щодо збереження мережі професійно-технічних закладів у Черкаській області та сприяння у вирішенні їх фінансування.

З порушених на особистому прийомі питань дано роз’яснення відповідно до чинного законодавства.