Керівництво та депутати обласної ради приєднались до Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках»

05 квітня 2017, 11:47
Керівництво та депутати обласної ради приєднались до Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках»4 квітня 2017 року в Смілянському лісництві Смілянського лісгоспу відбулася посадка лісу в рамках Всеукраїнської акції Державного агентства лісових ресурсів України «Майбутнє лісу у твоїх руках».

Вже традиційно до акції приєднались голова обласної ради Олександр Вельбівець, перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко, депутати обласної ради – Валентин Галушко, Валентина Далібожак, Іван Далібожак, Володимир Костюченко, Олександр Лупашко, Андрій Сегеда, голова Смілянської районної ради Володимир Грошев, начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Дзюбенко, працівники місцевого лісництва. Разом із учнями Смілянського шкільного лісництва (школярами старшої ланки Балаклеївської ЗОШ №2) вони висадили лісові культури дуба звичайного на загальній площі в 1,5 га. Ліс висаджували сіянцями із закритою кореневою системою.Керівництво та депутати обласної ради приєднались до Всеукраїнської акції «Майбутнє лісу у твоїх руках»

– У ці дні всі, хто бере участь в акції зі збільшення лісонасаджень і лісового фонду області, долучаються до важливої справи збереження чистого довкілля для майбутніх поколінь. Переконаний, що сьогоднішній день ми проведемо із піднесеним настроєм, в гарній компанії колег і друзів. Адже вважаю, що сьогоднішній захід має ще один особливий зміст – це об’єднання депутатів обласної ради різних політичних фракцій, із відмінними позиціями і поглядами до участі у спільній загальнокорисній справі, – зазначив Олександр Вельбівець та подякував депутатам, які долучилися до висадки дерев.

За словами Олександра Дзюбенка, в рамках лісокультурної кампанії в області вже посаджено 1300 гектарів лісів (річний план відтворення лісів – 1675 га). Триває акція до Дня довкілля – 15 квітня.