Позачергова сесія обласної ради не відбулася через відсутність кворуму

15 березня 2017, 18:02
Позачергова сесія обласної ради не відбулася через відсутність кворумуВідповідно до статті 12 Регламенту обласної ради до голови обласної ради звернулися керівники депутатських фракцій обласної ради політичних партій ВО «Свобода», «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП» та ВО «Батьківщина» із пропозицією скликати позачергову сесію та внести на її розгляд питання «Про звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України щодо врегулювання суспільно-політичної ситуації, яка склалася в Україні».

Позачергова сесія обласної ради не відбулася через відсутність кворумуВідповідним розпорядженням голови обласної ради пленарне засідання призначено на 15 березня цього року.

У ході реєстрації виявилося, що для роботи сесії немає кворуму.

Після консультацій із присутніми керівниками депутатських фракцій погоджено провести повторну реєстрацію, як це передбачено Регламентом.

Під час перерви депутати обласної ради мали можливість виступити з трибуни і висловити власні пропозиції та зауваження стосовно врегулювання суспільно-політичної ситуації щодо блокади торгівлі із окупованими територіями.

Дані повторної реєстрації засвідчили, що і після очікування кворуму немає – депутатів у залі недостатньо для конструктивної роботи.

Після консультацій з керівниками фракцій було прийнято рішення обговорити це питання першим на засіданні чергової сесії, що запланована на 24 березня 2017 року.