Проведено друге пленарне засідання сесії Корсунь-Шевченківської районної ради

15 березня 2017, 11:13
Проведено друге пленарне засідання сесії Корсунь-Шевченківської районної ради10 березня 2017 року голова районної ради Валерій Заболотній провів друге пленарне засідання 16-ї сесії Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання.

У її роботі взяли участь голова районної державної адміністрації, керівники установ та організацій району, представники засобів масової інформації.

На розгляд другого пленарного засідання 16-ї сесії було внесено 71 питання, які, відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Проведено друге пленарне засідання сесії Корсунь-Шевченківської районної радиТак, на цьому засіданні депутати повернулися до розгляду питання та внесли зміни до районного бюджету на 2017 рік, які не було підтримано на попередньому пленарному засіданні.

Потім депутати внесли також зміни до програм поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2013-2016 роки; захисту прав споживачів у Корсунь-Шевченківському районі на 2012-2016 роки та до постійних комісій районної ради.

В порядку контролю заслухали районну комплексну міжгалузеву програму «Турбота» на 2014-2020 роки, районні програми забезпечення зберігання архівних документів, які не належать до Національного архівного фонду на 2016-2020 роки, забезпечення молоді житлом на 2004-2017 роки та інші.

З усіх цих питань прийнято відповідні рішення.

Решта 36 питань порядку денного, що стосувалися затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, не набрали необхідної кількості голосів.

Шістнадцята сесія районної ради завершила свою роботу.