Вадим Гайович взяв участь у заходах з відзначення Дня українського добровольця

14 березня 2017, 16:35
Вадим Гайович взяв участь у заходах з відзначення Дня українського добровольця 14 березня 2017 року в Черкаському національному університеті імені Богдана Хмельницького проведено заходи з нагоди Дня українського добровольця.

Участь у них взяв заступник голови обласної ради Вадим Гайович.

Звертаючись до присутніх, Вадим Юрійович зазначив, що захищати рідну землю – це обов’язок кожного чоловіка, а добровільно стати проти ворога – це могутній поклик серця і внутрішня необхідність справжнього громадянина. Саме такими і є добровольці, які присутні на цих заходах. Без зброї, без належних захисних засобів вони першими зупинили поширення сепаратизму у березні 2014 року.

Вадим Гайович взяв участь у заходах з відзначення Дня українського добровольця Водночас, заступник голови обласної ради зауважив, що сьогодні у цій залі присутня лише невеличка частина справжніх чоловіків-захисників. Багато їх досі стоять на рубежах та забезпечують мирне життя всередині країни.

Звертаючись безпосередньо до добровольців, Вадим Гайович сказав:

– Ми пишаємося вами! Ми дякуємо вам за патріотизм! Ми дякуємо вам за проявлені мужність і героїзм!

Вадим Гайович взяв участь у заходах з відзначення Дня українського добровольця Він побажав усім воїнам і всім присутнім міцного здоров’я, незламної сили духу, любові до рідного краю і швидкого миру Україні.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, відданість Батьківщині, українському народу та з нагоди Дня українського добровольця більше 20 добровольців отримали ювілейну відзнаку «Холодний Яр».

Зокрема, це добровольці батальйону оперативного призначення резервістів імені Героя України генерала Сергія Кульчицького, 24-го батальйону територіальної оборони «Айдар» Луганської області, Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» та 128 механізованої бригади 15 ОГБ.