Актуальні питання формування місцевих бюджетів в умовах децентралізації обговорюють члени Української асоціації районних та обласних рад

29 листопада 2016, 13:23
Актуальні питання формування місцевих бюджетів в умовах децентралізації обговорюють члени Української асоціації районних та обласних рад29 листопада 2016 року голова обласної ради Олександр Вельбівець бере участь у засіданні круглого столу «Формування місцевих бюджетів в умовах децентралізації», що організований Української асоціацією районних та обласних рад та проходить у м. Київ.

Під час роботи заплановано обговорити питання організації роботи Центру розвитку місцевого самоврядування; взаємовідносин державного бюджету із місцевими (освітня та медична субвенція, інші трансферти); головні тенденції у процесі залучення коштів для реалізації регіональних проектів за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Крім того, обговорюватимуться осоновні аспекти формування місцевих бюджетів у 2017 році, співфінансування об’єктів комунальної власності громад тощо.