Депутати Черкаської районної ради затвердили Програму «Територіальна оборона» на 2017-2018 роки та внесли зміни до ряду інших програм

28 листопада 2016, 14:28
Депутати Черкаської районної ради затвердили Програму «Територіальна оборона» на 2017-2018 роки та внесли зміни до ряду інших програм25 листопада 2016 року голова Черкаської районної ради Олексій Собко провів засідання чергової десятої сесії районної ради.

У роботі пленарного засідання взяли участь депутат обласної ради Анатолій Коверський, заступник голови районної ради Сергій Степанюк, заступник голови районної державної адміністрації, депутат районної ради Петро Коренюк, сільські голови , керівники управлінь і відділів райдержадміністрації, представники силових структур та правоохоронних органів, керівники районних установ, підприємств та організацій, представники засобів масової інформації.

Перед початком розгляду питань порядку денного сесії Олексій Петрович привітав депутатів районної ради із днем народження, який вони відзначали в міжсесійний період.

Потім у передбачений Регламентом роботи районної ради час представники депутатських фракцій озвучили звернення і запити.

Затвердивши порядок денний сесії, депутати приступили до розгляду питання про затвердження районної Програми «Територіальна оборона» на 2017-2018 роки, проект якої представив заступник військового комісара Черкаського об’єднаного міського військового комісаріату з питань територіальної оборони Олег Стороженко.

Далі було розглянуто питання про внесення змін до низки районних програм. Зокрема, це стосувалося районної Програми «Турбота» на 2014-2020 роки», «Програми поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2013-2016 роки», «Програми удосконалення роботи органів виконавчої влади у Черкаському районі на 2016-2017 роки», «Програми розвитку фізичної культури і спорту в Черкаському районі на 2016-2020 роки».

Під час пленарного засідання депутати заслухали хід виконання ряду районних програм: «Районної Програми «Територіальна оборона» на 2015 рік», «Програми розвитку туризму в районі на 2013-2016 роки», «Програми розвитку земельних відносин у Черкаському районі на 2013-2020 роки».

Також депутати обговорили та підтримали внесення змін до рішення районної ради від 15.01.2016 №3-2/VII «Про районний бюджет на 2016 рік». Доповідаючи з цього питання, начальник фінансового управління райдержадміністрації Ганна Шокот зазначила, що враховуючи звернення головних розпорядників коштів, пропонується внести зміни в кошториси видатків в межах виділених асигнувань, а саме: відділу освіти, райдержадміністрації, районній раді, відділу культури і туризму, управлінню праці та соціального захисту населення.

В ході засідання депутати схвалили рішення щодо технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, депутатське звернення депутата районної ради Ольги Плохути та прийняли рішення з питань управління майном районної комунальної власності.