Сесія Корсунь-Шевченківської районної ради не затвердила значну кількість технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок

22 листопада 2016, 17:07
Сесія Корсунь-Шевченківської районної ради не затвердила значну кількість технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок18 листопада 2016 року відбулося засідання 12-ї сесії Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Валерій Заболотній.

У роботі сесії взяли участь керівники установ та організацій району, селищний, сільські голови, начальник Департаменту будівництва об’єктів спортивної інфраструктури Федерації футболу України, представники засобів масової інформації та громадськості.

На розгляд сесії було внесено питання, які відповідно до Регламенту районної ради попередньо розглядались на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання щодо вшанування пам’яті загиблих під час Євромайдану, військовослужбовців і мирних жителів, які загинули в ході проведення антитерористичної операції на сході України.

Сесія Корсунь-Шевченківської районної ради не затвердила значну кількість технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянокНа початку роботи депутати заслухали звіт про виконання районного бюджету за 9 місяців 2016 року, внесли зміни до районного бюджету на 2016 рік; до програми впровадження та експлуатації інформаційно-аналітичної системи «Місцеві бюджети» на 2016-2018 роки; до цільової програми «Призовна дільниця»; до програми профілактики злочинності в Корсунь-Шевченківському районі.

Окрім того, депутати прийняли ряд рішень, зокрема, «Про затвердження Порядку призначення на посаду керівників загальноосвітніх навчальних закладів Корсунь-Шевченківського району», «Про районну програму підтримки книговидання місцевих авторів на 2016-2017 роки», «Про нагородження Почесним знаком за «Заслуги перед Корсунь-Шевченківським районом», «Про списання майна районної комунальної власності», «Про передачу в оренду майна», «Про затвердження розпоряджень голови районної ради», «Про надання матеріальної допомоги за рахунок коштів районного бюджету», «Про надання матеріальної допомоги за рахунок коштів, передбачених на здійснення депутатських повноважень».

Також заслухано інформації про хід виконання програм: про поліпшення стану безпеки, гігієни праці та виробничого середовища на 2013-2016 роки; забезпечення пожежної та техногенної безпеки на 2016-2020 роки.

З 54 питань про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок прийнято 4, решта – не знайшли підтримки.

В ході пленарного засідання було також прийнято звернення до Державної судової адміністрації України щодо утримання в належному естетичному та технічному стані будівлі колишнього банку «Україна» та санітарному стані прилеглої території.

Після розгляду питань порядку денного та прийняття відповідних рішень сесія завершила свою роботу.