Олександр Вельбівець привітав хліборобів Маньківщини з професійним святом

21 листопада 2016, 11:31
Олександр Вельбівець привітав хліборобів Маньківщини з професійним святом19 листопада 2016 року з нагоди Дня працівників сільського господарства у районному Будинку культури проведено вшанування хліборобів Маньківського району. На свято запрошено і жителів району, де їх чекала прекрасна виставка хлібопекарської, кондитерської і м\'ясної продукції.

Привітати маньківчан зі святом завітав також голова обласної ради Олександр Вельбівець.

Офіційна частина свята відбулася у концертній залі. Розпочалася вона з вітань голови райдержадміністрації Ігоря Віштака та районної ради Володимира Вовка.

Олександр Вельбівець привітав хліборобів Маньківщини з професійним святомВони наголосили, що позаду у хліборобів залишився ще один важкий, напружений сільськогосподарський рік, а попереду – нові завдання, нові клопоти, нові сподівання на добру погоду і рясні врожаї. Від праці та успіху трударів на землі залежатиме розвиток села, виконання соціальних програм, забезпечення в цілому гідного життя людей.

Керівники завірили присутніх, що на Маньківщині робиться все можливе, щоб працівники села були впевнені: в них є майбутнє на власній землі.

Голова обласної ради Олександр Вельбівець також щиро привітав працівників сільського господарства з професійним святом, наголосивши, що обласна влада і депутатський корпус Черкащини прагнуть зробити все, щоб галузь стала прибутковою, стала тим сектором економіки, що сприяє розвитку всієї країни.

До привітань долучився і директор ПП «Северин», голова районного «Благодійного фонду розвитку Маньківського району» Микола Северин.

Олександр Вельбівець привітав хліборобів Маньківщини з професійним святомВиступаючі уклінно подякували всім працівникам-аграріям за працю та побажали, щоб щедрість їхнього серця колосилася вдячністю всіх земляків, щоб зерна віри, надії і любові до святої справи всього життя стали запорукою розквіту рідної України!

Кращих працівників цієї сфери було відзначено почесними грамотами й короваями за вагомий особистий внесок у розвиток сільськогосподарського виробництва, високий професіоналізм, самовіддану працю.

Окрім того, нагрудним знаком «Холодний Яр» нагороджено також захисників, учасників антитерористичної операції А.О.Плахтія та В.І.Буханистого, а їхніх полеглих побратимів вшановано хвилиною мовчання.

Після завершення офіційної частини присутнім дарували незабутні враження, звеселяли і підіймали настрій народний гурт «Мелодії Тікича» Буцького Будинку культури, гурт «Пізня зустріч», тріо «Мальви» дитячої школи мистецтв та інші самодіяльні майстри сцени.