Проведено засідання постійної комісії обласної ради

18 листопада 2016, 14:28
Проведено засідання постійної комісії обласної ради 18 листопада 2016 року проведено засідання постійної комісії обласної ради з питань регламенту, місцевого самоврядування, забезпечення правопорядку та захисту прав людини. Вів засідання її голова Олександр Лошков.

Першим питанням присутні члени комісії розглянули проект рішення обласної ради «Про звернення до Міністра внутрішніх справ України А. Авакова, Голови Національної поліції України Х. Деканоїдзе щодо неприпустимості призначення В. Лютого на посаду начальника Головного Управління Національної поліції України у Черкаській області», що його вносить до розгляду на чергову сесію депутатська фракція політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Свобода».

Проведено засідання постійної комісії обласної ради Потім члени комісії перейшли до другого питання – обрання представників громадськості до складу поліцейської комісії Управління поліції охорони в Черкаській області. Депутати рекомендували заслухати претендентів у ході чергового пленарного засідання для схвалення відповідного рішення обласною радою.

Відкритий лист від трудового колективу обласного комунального підприємства «Фармація» Черкаської обласної ради щодо збереження підприємства комісією взято до відома.

Проведено засідання постійної комісії обласної ради Наступним депутати розглянули звернення Тальнівської районної ради щодо відновлення Тальнівського району як цілісного адміністративного суб’єкту виборчого процесу з обрання народних депутатів до Верховної Ради України. На сьогодні район розділений на три частини. З поданого звернення відомо, що районна рада з цього питання вже зверталася до ЦВК і до Президента України. Відповіді останніх членам комісії поки не надано, тому депутати вирішили перенести це питання і розглянути при надходженні всіх документів.

На завершення своєї роботи комісія надала згоду щодо нагородження Почесною грамотою обласної ради ряду громадських діячів.