Проведено позачергову сесію Корсунь-Шевченківської районної ради

28 жовтня 2016, 19:59
Проведено позачергову сесію Корсунь-Шевченківської районної ради28 жовтня 2016 року відбулося засідання позачергової сесії Корсунь-Шевченківської районної ради сьомого скликання, яку провів голова районної ради Валерій Заболотній.

У роботі сесії взяли участь депутати обласної ради Зуєнко В.Л., Веретільник В.В., Галушко В.М., голова райдержадміністрації Клименко В.Т., керівники установ та організацій району, міський, селищний, сільські голови, представники засобів масової інформації та громадськості.

На розгляд сесії було внесено 12 питань, які відповідно до Регламенту районної ради, попередньо розглядались на засіданнях постійних комісій та президії районної ради.

Свою роботу сесія розпочала з хвилини мовчання по вшануванню пам’яті героїв Євромайдану, військовослужбовців і мирних жителів, загиблих під час проведення антитерористичної операції на сході України.

В ході роботи депутати затвердили проект договору про співпрацю з питань розвитку та просування футболу і створення об’єктів спортивної інфраструктури між Корсунь-Шевченківською районною радою, громадською спілкою «Федерація футболу України» та обласною спортивною громадською організацією «Федерація футболу Черкаської області» та призначили директора комунального підприємства фізкультурно-оздоровчого клубу «Колос». Проведено позачергову сесію Корсунь-Шевченківської районної ради

З метою здешевлення харчування учнів 1-4 класів прийнято Програму про організацію гарячого харчування учнів 1-4 класів загальноосвітніх навчальних закладів району на 2016 -2017 навчальний рік.

Потім внесено зміни до районного бюджету на 2016 рік, до районної комплексної міжгалузевої Програми «Турбота» на 2014-2020 роки, у Положення про порядок та умови виплати матеріальної допомоги громадянам за рахунок коштів районного бюджету.

Завдяки прийнятим змінам до Програми оздоровлення та відпочинку дітей і учнівської молоді на 2010-2016 роки в період з 31 жовтня по 6 листопада 30 дітей пільгових категорій відпочинуть в семиденній школі у природі «Екологічна варта», що реалізується на базі проекту Інформаційно-просвітницького центру «Екологічна варта» (с. Виграїв).

Прийнято програму про підтримку державної політики у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів у Корсунь-Шевченківському районі Черкаської області на 2016-2017 роки та підтримано Положення про використання коштів на здійснення повноважень депутатами районної ради. Затверджено технічну документацію з нормативної грошової оцінки.