Обласний художній музей запрошує переглянути «#K_O_lir» Ольги Курської

24 жовтня 2016, 12:22
Обласний художній музей запрошує переглянути  «#K_O_lir» Ольги Курської21 жовтня 2016 року у комунальному закладі «Обласний художній музей» Черкаської обласної ради відкрито першу персональну виставку молодої черкаської художниці Ольги Курської «#K_O_lir».

Це роботи різних років її життя. На полотнах зображені натюрморти, квіти, птахи, пeйзажі різноманітних куточків України.

Курська Ольга Станіславівна народилася у 1990 році в м.Черкаси. Малювати почала ще у дитинстві, і це не дивно, оскільки народилася у творчій родині. Найбільше надихав дідусь, адже він був художником, яким молода майстриня пензля дуже пишається. Від дідуся у спадок залишились нe лишe мистeцькі здібності, а й багато картин, олійних фарб, полотен тощо. Самe творчість дідуся надихнула йти в «образотворчe мистeцтво». Більше того ця справа стала не просто хобі, але й професією.

Обласний художній музей запрошує переглянути  «#K_O_lir» Ольги КурськоїОльга Курська у 2014 закінчила кафeдру образотворчого та дeкоративно-прикладного мистeцтва Черкаського національного університету ім. Б. Хмeльницького, отримала ступінь магістра.

Живопису навчалась у Заслуженого діяча мистецтва України, знаного у мистецькому світі художника Климeнка Віктора Івановича, а дипломну працю творила з відомим митцем, Заслуженим художником України Фізeром Іваном Васильовичeм.

Обласний художній музей запрошує жителів та гостей обласного центру відвідати виставку та отримати значний емоційний заряд від перегляду самобутніх життєствердних полотен.