Комісія обласної ради погодила перерозподіл видатків бюджету

21 жовтня 2016, 19:05
Комісія обласної ради погодила перерозподіл видатків бюджету21 жовтня 2016 року провела засідання постійна комісія обласної ради з питань соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. Вела засідання голова постійної комісії Світлана Легойда.

На порядок денний було внесено питання про внесення змін до рішення обласної ради від 29.12.2015 року №2-3/VII «Про обласний бюджет на 2016 рік».

Інформували присутніх директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія Кравченко, начальник управління охорони здоров’я облдержадміністрації Михайло Лобас,
а також головний лікар КЗ «Черкаська обласна лікарня Черкаської обласної ради» Олександр Дудник.

Комісія обласної ради погодила перерозподіл видатків бюджетуУ результаті комісія прийняла рішення підтримати та погодити розпорядження облдержадміністрації щодо перерозподілу видатків у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених головному розпоряднику коштів – управлінню охорони здоров’я облдержадміністрації для придбання обладнання, в т.ч. медичного, комп’ютерної техніки та меблів для обласної лікарні; внести до обласного бюджету зміни, а саме: збільшити доходи загального фонду обласного бюджету щодо стабілізаційної дотації на суму 62 408 700 гривень та здійснити розподіл стабілізаційної дотації між обласним бюджетом, бюджетами міст обласного значення, бюджетами районів та об’єднаних територіальних громад.