Валентин Тарасенко взяв участь та привітав зі святом працівників житлово-комунального господарства

17 березня 2016, 19:33
Валентин Тарасенко взяв участь та привітав зі святом працівників житлово-комунального господарства17 березня 2016 року в обласній філармонії відбулися урочистості з нагоди Дня працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, що традиційно відзначається у третю неділю місяця.

У заходах взяв участь перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

Виконуючи доручення голови обласної ради Олександра Вельбівця, він від імені всього депутатського корпусу обласної ради сердечно привітав з професійним святом представницьку армію людей, хто своєю працею, розумом і енергією, працелюбністю дбає, щоб в оселях мешканців області було подано тепло і воду, щоб впорядкованою була територія, сквери і парки, щоб очі мешканців радували і квіти, і чистота тощо.

Валентин Тарасенко взяв участь та привітав зі святом працівників житлово-комунального господарстваЗвертаючись до присутніх, Валентин Петрович сказав:

– Перш за все відзначу, що цей день – не просто черговий вияв уваги та поваги до людей, які своєю непростою щоденною працею забезпечують затишок і комфорт в наших домівках.

На сьогодні сфера послуг – одна з найважливіших соціальних складових господарського комплексу нашого краю. У непростих умовах сьогодення ви підтримуєте сферу житлово-комунального господарства на належному рівні.

І багато в чому саме від вашого професіоналізму, відповідальності і самовідданості залежить благополуччя, без перебільшення, кожної родини Черкащини.Валентин Тарасенко взяв участь та привітав зі святом працівників житлово-комунального господарства

Перший заступник голови обласної ради подякував працівникам житлово-комунального господарства за працю та зауважив, що, дійсно, на сьогодні комунальна сфера знаходиться у непростій ситуації, та висловив переконання, що поступово, спільними зусиллями влади та громади, вдасться подолати існуючі проблеми галузі та підняти рівень послуг до вищих стандартів якості.

Валентин Тарасенко також вручив з нагоди свята ряду працівників галузі Почесні грамоти обласної ради.