У Драбові депутат обласної ради провів особистий прийом громадян

16 березня 2016, 11:39
У Драбові депутат обласної ради провів особистий прийом громадян 15 березня 2016 року у приміщенні Будинку рад особистий прийом громадян провів депутат обласної ради Олександр Коротков. Разом із ним із жителями району зустрічалися голова районної ради Володимир Дзега та заступник голови районної ради Тетяна Богославець.

Насамперед, до депутата звернулися мешканці смт. Драбів із проблемою місцевого рівня, що не вирішується вже декілька років поспіль, – це добудова другої черги Драбівського НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. С. В. Васильченка - гімназія», щоб спільними зусиллями знайти кошти і можливості для її розв’язання.

Потім Драбівський селищний голова Василь Хмара обговорив із депутатом обласної ради наміри і рішення щодо встановлення пам’ятного знаку в центрі селища, а депутат районної ради Тетяна Куля попросила сприяння у вирішенні ситуації, що склалася із реконструкцією історичного храму в селі Мойсівка.

Завітала на прийом також голова громадського об’єднання «Асамблея інвалідів Драбівщини» Марія Волосина, яка звернулася до Олександра Григоровича з проханням підтримати та сприяти в придбанні спеціальних реабілітаційних тренажерів для інвалідів.

Окремі жителі району прийшли до депутата з метою вирішити особисті проблеми, переважно із проханнями про надання матеріальної допомоги на лікування тощо.

На всі порушені питання заявники отримали вичерпні відповіді та роз’яснення. Ряд питань, що потребують детальнішого вивчення, депутат взяв під особистий контроль.