Депутати обласної ради працюють у складі постійних комісій обласної ради

15 березня 2016, 17:34
Депутати обласної ради працюють у складі постійних комісій обласної ради15 березня 2016 року депутати постійної комісії обласної ради з питань комунальної власності, підприємництва та регуляторної політики працювали над порядком денним чергової сесії. У обговоренні питань порядку денного взяли активну участь голова обласної ради Олександр Вельбівець та перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко.

Першими питаннями було обговорено звіт про виконання обласного бюджету за 2015 рік та проекту змін до обласного кошторису на поточний рік, про що доповіла директор Департаменту фінансів облдержадміністрації Наталія Кравченко. Вони викликані змінами, внесеними до Бюджетного кодексу, у частині міжбюджетних трансфертів, необхідністю розподілу вільного додаткового ресурсу, змінами бюджетних призначень за рахунок коштів обласного бюджету та іншими.Депутати обласної ради працюють у складі постійних комісій обласної ради

У ході засідання депутати обговорили і підтримали внесення на розгляд сесії ряду питань управління майном обласної комунальної власності. Розглянули питання про передачу, списання, майна комунальної власності та оренду комунального майна бюджетними установами. підтримали внесення звернення депутатів обласної ради до депутатів Черкаської міської ради щодо надання пільги зі сплати земельного податку КП «Аеропорт Черкаси», адже останнє на сьогодні змушене сплачувати 325 тис. грн. податку на землю щомісячно.

Депутати обласної ради працюють у складі постійних комісій обласної радиСеред іншого, розглянуті кадрові питання. Зокрема, про призначення на посаду Черкаської обласної ради завідувача комунального підприємства «Центральна районна аптека №3» Сергія Ковальова; на посаду директора комунального проектно-виробничого архітектурно-планувального підприємства «Облархбюро» Оксани Головатої та ряд призначень на посаду директора комунальних видавничо-поліграфічних підприємств: Звенигородського – Олександра Латка, Смілянського ВПП «Тясмин» – Юрія Фарсалова та Уманського ВПП – Сергія Новака.

Також депутати розгляну ряд інших профільних питань, що перебувають на контролі постійної комісії.