Вітання голови обласної ради із Міжнародним жіночим днем

06 березня 2016, 12:21
Вітання голови обласної ради із Міжнародним жіночим днем
Дорогі черкащанки!

Чарівні жінки!


Прийміть найщиріші вітання із чудовим весняним святом – Міжнародним жіночим днем!

Віки й тисячоліття світової історії осяяні вашою мудрістю та ніжністю, чарівністю і красою. Матір, сестра, кохана – жіночий першопочаток супроводжує нас скрізь й повсякчас. І доки існує світ, ми не перестаємо схилятися перед жіночим покликанням дарувати життя і наповняти його високим змістом любові, добра і краси.

Сьогодні ви берете активну участь у всіх сферах життя, вносите неоціненний вклад у соціально-економічний та культурний розвиток Черкащини і всієї країни. Серед вас є суспільні діячі й керівники великих підприємств та організацій, вчителі і лікарі, спортсмени і діячі культури, службовці і військові.

Жінки генетично створені для захисту миру, сім’ї, дітей і своїх родин. І у наш час, коли вирішується доля України, роль жінки у суспільстві стала ще більш важливою. Ви захищаєте від агресора свободу і незалежність держави, рятуєте життя наших воїнів, стаєте волонтерами та просто надійним тилом для своїх чоловіків.

Тож у цей святковий день щиро зичу всім жінкам: світлого мирного неба, міцного здоров’я й довічного щастя, кохання та родинного затишку. І нехай здійснюються ваші найзаповітніші мрії, буде щедрою доля, а серце – зігріте увагою рідних і близьких людей.

Із повагою

Голова обласної радиОлександр Вельбівець