Депутати Смілянської районної ради прийняли рішення з низки питань, але запропоновану структуру районної ради відхилили

25 лютого 2016, 11:51
Депутати Смілянської районної ради прийняли рішення з низки питань, але запропоновану структуру районної ради відхилили24 лютого 2016 року проведено сесію Смілянської районної ради.

На розгляд депутатів виносилось 30 питань та під час голосування порядку денного включено питання: «Про призначення т.в.о. головного лікаря КЗ «Смілянський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Смілянської районної ради Черкаської області» та «Про звернення депутатів Смілянської районної ради щодо сприяння в отриманні земельних ділянок учасникам бойових дій та АТО».

В ході роботи депутати внесли зміни до Регламенту районної ради щодо поіменних голосувань; переобрали голову постійної комісії з питань регламенту, депутатської етики, забезпечення законності та організації роботи ради; закріпили депутатів за відповідними округами.

Окрім того, прийнято план регуляторної діяльності на 2016 рік та низку районних програм: із забезпечення житлом дітей-сиріт на 2016-2018 роки та «Турбота»; розвитку фізичної культури і спорту в районі; правової освіти населення на 2016-2020 роки; оздоровлення та відпочинку дітей і учнівської молоді на 2016 рік.

Ними також внесено зміни до двох районних програм та розглянуто хід виконання десяти раніше прийнятих рішень.

Потім було заслухано і затверджено звіт про виконання районного бюджету за 2015 рік та внесено зміни до бюджету 2016 року.

Разом з тим, депутати не підтримали рішення з питань: «Про структуру органів Смілянської районної ради та загальну чисельність виконавчого апарату» та «Про зміни до рішення районної ради від 17.03.2015 № 38-2/VІ «Про програму функціонування Центру надання адміністративних послуг Смілянської районної державної адміністрації на 2015-2016 роки».

Рішеннями ради схвалили звернення депутатів Смілянської районної ради Черкаської області до Кабінету Міністрів України щодо зниження вартості та контролю цін на лікарські засоби, а також щодо розширення переліку видів діяльності, що належать до природоохоронних заходів.