Черкащани зустріли працівників Управління Служби безпеки України в Черкаській області, які повернулися із зони проведення АТО

05 січня 2015, 18:54
Черкащани зустріли працівників Управління Служби безпеки України в Черкаській області, які повернулися із зони проведення АТО5 січня 2015 року 32 співробітники Управління Служби безпеки України 2 місяці перебували у м. Лисичанськ Луганської області. Колона автомобілів з бійцями, проїхавши центральною вулицею міста, зупинилась біля Управління СБУ, де їх вже зустрічали жителі міста, колеги, голова обласної ради Валентина Коваленко, голова облдержадміністрації Юрій Ткаченко, та найрідніші люди, які з незламною вірою у краще, чекали на повернення своїх героїв.

Тут, у рідному місті, де не лунають вибухи, вони напевно вперше за два місяці з легкістю та щиро і по-справжньому посміхалися, безмежно радіючи зустрічі з близькими та земляками. Не меншою втіхою для всіх є й те, що вони повернулися до рідного краю у повному складі.

У зоні бойових дій вони здійснювали контррозвідувальну діяльність, в результаті чого розпочато 31 кримінальне провадження; затримано 13-х бойовиків, які брали участь у бойових діях на боці терористичних угруповань; знешкоджено 2 диверсійно-розвідувальні групи; встановлено 3-х осіб, які займалися збором розвідувальної інформації щодо діяльності сил АТО в регіоні та передавали її керівникам терористичної організації «ЛНР»; виявлено 3 схрони зброї терористів.

Черкащани зустріли працівників Управління Служби безпеки України в Черкаській області, які повернулися із зони проведення АТОВітаючи військовослужбовців, голова обласної ради Валентина Коваленко зауважила, що всі присутні невимовно раді бачити цих мужніх чоловіків на Черкащині, адже з нетерпінням чекали повернення наших захисників живими і здоровими.

– Наші чоловіки, з честю виконавши бойове завдання, повернулися на відпочинок. Ніхто не сумнівався, що ви у цій війні продемонструєте високий моральний дух, будете готові відстоювати кожний клаптик рідної землі. Ми пишаємося вашою мужністю і стійкістю, – наголосила Валентина Михайлівна, дякуючи працівникам Управління Служби безпеки за незламність та проявлений патріотизм у боротьбі з терористичними угрупуваннями.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, відданість Батьківщині та Українському народу, мужність та стійкість, проявлені при виконанні завдань у зоні проведення АТО, Валентина Коваленко вручила кільком службовцям Почесні грамоти обласної ради.

Вже незабаром чергову групу співробітників Управління знову буде направлено з м. Черкас у східні регіони країни.