Валентин Тарасенко взяв участь у засіданні регіонального відділення УАРОР

27 березня 2019, 09:13

Головним питанням обговорення й обміну досвідом стала медична реформа в Україні та шляхи реалізації стратегічних проектів щодо поліпшення матеріально-технічного і кадрового забезпечення розвитку галузі. У своєму виступі голова ОДА Олександр Вельбівець окреслив головні напрямки розвитку області, зокрема, закцентувавши увагу на розвитку Уманського району та галузі охорони здоров’я: фінансуванні, забезпеченні первинної ланки сімейної медицини, пріоритетах бюджетування вторинного рівня надання допомоги, оснащення медичним обладнанням й укомплектування кадрами медичних закладів.

 

– Головною метою нашої зустрічі є спілкування із управлінським активом потужного Уманського району для того, щоб з одного боку поділитись із вами планами і перспективами розвитку області й Уманщини зокрема, а з іншого – почути вашу думку, пропозиції і зауваження. Адже головне завдання для нас – поєднання зусиль органів місцевого самоврядування, державної виконавчої влади, місцевого бізнесу і активу області для досягнення результату в рамках реалізації поставлених завдань, – наголосив він та окремо зупинився на питаннях розвитку підприємництва і сільських територій, галузі освіти, захисту прав дитини, питаннях культури, інфраструктури спорту та дозвілля, комфорту і безпеки.

Наприкінці засідання голова ОДА Олександр Вельбівець та перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко виконали дві приємні місії – привітали голову Уманської районної ради Оксану Супрунець із ювілейним днем народженням та вручили Почесну грамоту облдержадміністрації і обласної ради, а також – вручили сертифікат та ключі від службової квартири молодому лікарю Уманської ЦРЛ.

Під час перебування в Уманській ЦРЛ керівники області та голови районних рад на запрошення медиків оглянули оновлені палати лікарні, що були відремонтовані та оснащені з ініціативи й за підтримки місцевих товаровиробників і народного депутата.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: http://www.oblradack.gov.ua/valentin-tarasenko-vzyav-uchast-u-zasidanni-regionalnogo-viddilennya-uaror