Президія обласної ради сформувала порядок денний пленарного засідання сесії

18 грудня 2019, 17:50

18 грудня 2019 року голова обласної ради Анатолій Підгорний провів засідання президії обласної ради, на якому сформовано порядок денний пленарного засідання обласної ради, що відбудеться 20 грудня 2019 року.

У роботі президії обласної ради взяв участь голова облдержадміністрації Роман Боднар.

Члени президії підтримали внесення до порядку денного низки питань щодо кадрового призначення на посади керівників комунальних закладів, що належать до галузі освіти та сфери соціального захисту Черкаської області, а також інших питань, що стосуються діяльності підприємств комунальної власності – передачі майна в оренду та суборенду, внесення змін до кодів видів економічної діяльності, утворення статутних капіталів комунальних некомерційних підприємств, до Програми фінансової підтримки тощо.

Підтримано питання про внесення змін до обласних програм – охорони навколишнього середовища на 2016-2020 роки; розвитку автомобільних доріг загального користування Черкаської області на 2019-2022 роки; територіальної оборони Черкаської області на 2018-2022 роки; надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю та інших.

На пленарне засідання сесії буде також подано проєкти рішень щодо внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік та обласного бюджету на 2020 рік; обрання представників громадськості до складу поліцейської комісії ГУ Національної поліції в Черкаській області; про план роботи обласної ради на 2020 рік та низки звернень до керівництва держави.

 

 


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/prezidiya-oblasnoi-radi-sformuvala-poryadok-denniy-plenarnogo-zasidannya-sesii-0