Анатолій Підгорний привітав військовослужбовців з Днем Збройних Сил України

06 грудня 2019, 15:43

6 грудня 2019 року в обласній філармонії проведено урочисті заходи з нагоди Дня Збройних Сил України. Участь у них взяв голова обласної ради Анатолій Підгорний.

Звертаючись до присутніх, Анатолій Вікторович зазначив, що День Збройних Сил – це свято тих, хто сьогодні стоїть на варті та захищає незалежність рідної України, і тих, хто постійно піклується про їх боєздатність та обороноздатність нашої країни. Бо немає  важливішого покликання в житті, ніж захищати святі цінності свого народу.

–Ми також знаємо, що боєздатна армія – це заслуга мільйонів українців. Черкащина в цілому і кожен з нас зокрема робить свій внесок у розбудову сучасних Збройних Сил, – наголосив голова обласної ради.

Звертаючись до присутніх, голова обласної ради висловив вдячність кожному захиснику, хто з честю і гідністю виконує свій громадянський і військовий обов’язок,  і волонтерам, які підтримують наших бійців у протистоянні з російським агресором, та закликав вклонитися пам’яті всіх тих, хто віддав своє життя в ім’я миру на нашій землі.

Анатолій Підгорний побажав усім міцного здоров’я, добра, віри у нездоланність нашого народу та перемогу над ворогом.

На завершення виступу голова обласної ради вручив кращим військовослужбовцям Почесні грамоти обласної ради.

Після урочистої частини присутні мали можливість переглянути святковий концерт.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/anatoliy-pidgorniy-privitav-viyskovosluzhbovciv-z-dnem-zbroynikh-sil-ukraini