Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги увійшов до переліку успішних підприємств у своїй сфері діяльності

02 грудня 2019, 12:28

За повідомленням Канівської районної ради, згідно висновку Національного бізнес-рейтингу КНП «Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Канівської районної ради  посів 36 місце (золото) серед суб’єктів господарювання України у номінації «Фінансові показники» та 2 місце (золото) серед суб’єктів господарювання Черкаської області у номінації « Фінансові показники успішної діяльності».

Листом від 25.09.2019 року вих. №406-20DKP-0301 директора Наталію ГОРЬОВУ запрошено на офіційну церемонію нагородження на честь підприємств, що розбудовують національну економіку для урочистого вручення відзнаки «Лідер галузі 2019».

Ця почесна нагорода підкреслює статусність підприємства і стане приводом для гордості всього колективу, а також слугуватиме чудовим маркетинговим інструментом.

Національний бізнес-рейтинг проводить рейтингування підприємств України вже більше 15 років і за цей час завоював довіру та повагу ділової спільноти за прозорість та незалежність оцінювання.

 

Нагорода «Лідер року 2019» вручається підприємствам, які вносять значний вклад в розвиток галузі і економіки України в цілому, дотримуються високих стандартів і створюють імідж України як правової економічно розвиненої держави. Почесним званням «Лідер року» відзначаються ті компанії, що увійшли в топ галузевого рейтингу за результатами аналізу фінансово-економічних показників.

Про міцні позиції комунального некомерційного підприємства «Канівський центр первинної медико-санітарної допомоги» Канівської районної ради свідчать підсумки щорічного загальнодержавного рейтингового аналізу. У 2019 році дослідження проводилося серед 315 тисяч 794 підприємств за основними показниками фінансово-господарської діяльності. Тим цінніше визнання для колективу.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/kanivskiy-centr-pervinnoi-mediko-sanitarnoi-dopomogi-uviyshov-do-pereliku-uspishnikh-pidpriemstv-u