Валентин Тарасенко провів засідання двох комісій з проведення конкурсів на вакантні посади керівників комунальних закладів

03 вересня 2019, 14:08

03 вересня 2019 року перший заступник голови обласної ради Валентин Тарасенко як голова комісії з проведення конкурсного відбору на зайняття вакантних посад керівників комунальних підприємств  провів два засідання.

На першому засіданні члени комісії розглядали питання щодо зайняття посади директора Звенигородського будинку-інтернату, а на другому засіданні – питання щодо зайняття посади начальника водолазно-рятувальної служби Черкаської обласної ради.

На початку роботи відповідно до порядку денного засідання присутніх було ознайомлено з розпорядженнями обласної ради щодо оголошення конкурсів та формування складу комісій.

Далі згідно з чинним законодавством голова комісії повідомив усіх про вимоги та обмеження, встановлені Законом України «Про запобігання корупції», у тому числі з механізмом повідомлення членом Комісії про конфлікт інтересів та його подальшими діями.

Було обговорено порядок голосування при розгляді кандидатур та визначенні переможців конкурсу; про встановлення вимог до претендентів та їх конкурсних пропозицій; встановлення регламенту виступів та обговорення членами комісії претендентів, визначення часу і дати проведення відповідного конкурсу.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/valentin-tarasenko-proviv-zasidannya-dvokh-komisiy-z-provedennya-konkursiv-na-vakantni-posadi