Учасників АТО запрошують на реабілітацію в «Морянку». Проживання і харчування – безкоштовне

03 вересня 2019, 11:47

Благодійний фонд «Урожай-громаді» за фінансової підтримки ТОВ «НВФ «Урожай», що входить до Групи МХП, та облдержадміністрація запрошують учасників бойових дій АТО (ООС), які проживають на території Черкаської області, пройти безкоштовний курс реабілітації:

  • з 24 вересня по 30 вересня;
  • з 1 жовтня по 7 жовтня;
  • з 8 жовтня по 14 жовтня.

Це соціальний проект для учасників АТО (ООС) – гарна можливість пройти реабілітацію в мальовничому куточку Черкащини - селі Моринці на Звенигородщині.

Перших учасників уже зареєстровано, варто поспішити, адже "Морянка" зможе прийняти лише 30 осіб, по 10 в кожну зміну.

Впродовж терміну перебування учасники Проекту матимуть можливість проконсультуватися зі спеціалістами та отримати психологічну реабілітацію. Також вони зможуть відвідати різноманітні екскурсії, майстер-класи та освітньо-пізнавальні заходи. І все це в атмосфері затишного скверу та лісу для відновлення здоров’я внаслідок перенесених травм і захворювань.

? Тривалість зміни – 7 днів стаціонару.

? Кількість людей одночасно за зміну – 10.

? Проживання та харчування безкоштовно!

Для участі необхідно мати посвідчення учасника бойових дій АТО (ООС); проживати в Черкаській області; реєструватися за телефоном (096) 376 41 25. Контактна особа – Лариса Педан.

 


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/uchasnikiv-ato-zaproshuyut-na-reabilitaciyu-v-moryanku-prozhivannya-i-kharchuvannya-bezkoshtovne