Валентин Тарасенко привітав працівників охорони здоров’я Черкащини з професійним святом

13 червня 2019, 16:07

Вокально - хореографічною композицією у виконанні Лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка Черкаського академічного заслуженого українського народного хору розпочалися цьогорічні віншування працівників охорони здоров’я області з нагоди Дня медичного працівника.

Ведучі свята, звертаючись до представників медичних закладів та установ області, наголосили, що їхнє професійне свято – це особлива подія в житті великої родини прометеїв добра і милосердя, які у своїй любові до обраного фаху щодень героїчно рятують людей, збагачують і змінюють наш  світ на краще.

 

З вітальним словом до присутніх звернувся  перший заступник голови Черкаської обласної ради Валентин Тарасенко.

– Професія лікаря завжди була, є і буде однією з найзатребуваніших і, безперечно, – найшанованішою в суспільстві. Свідченням цьому є не лише численні нагороди й відзнаки, якими багатьох із Вас удостоєно, – наголосив Валентин Петрович. – Найвищою нагородою для вас завжди є глибока вдячність людей за врятовані вами життя. Разом з тим, про довіру і авторитет медичних працівників свідчить те, що велику кількість із вас обрано до місцевих рад.

«Серед депутатів обласної ради їх більше 10 %. Усі вони входять до складу постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та завжди активно голосують та ухвалюють рішення, ініціюють прийняття різних обласних цільових програм у галузі охорони здоров’я, що необхідні жителям області» – зазначив Валентин Тарасенко.

Перший заступник голови обласної ради подякував усім, хто працює у медичній галузі, побажав міцного здоров’я, радості, успіхів у житті та вручив когорті медпрацівників Черкащини спільну Почесну грамоту облдержадміністрації та обласної ради, Почесні грамоти Черкаської обласної державної адміністрації  та Почесні грамоти Черкаської обласної ради.

З вітальними словами та вдячністю до присутніх звернулися також начальник управління охорони здоров'я Черкаської обласної державної адміністрації Михайло Лобас та голова обласної організації профспілки працівників охорони здоров’я Валентина Кочубей.

Завершилося свято концертною програмою.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/valentin-tarasenko-privitav-pracivnikiv-okhoroni-zdorovya-cherkaschini-z-profesiynim-svyatom