На Тальнівщині дружині волонтера вручили іменний прапор з портретом чоловіка

20 березня 2020, 12:46

Минуло п’ять років, відколи перестало битися серце відомого на Тальнівщині волонтера, громадського активіста, справжнього патріота - Іванченкова Ігоря Олександровича, який завжди хотів бачити Україну незалежною і соборною державою, а тому не словами, а справами робив для цього усе від нього можливе.

А коли сепаратисти на сході країни забажали «руського міра», він, щоб не допустити втрати цілісності держави, з перших днів разом із іншими тальнівськими волонтерами проводив збір коштів, одягу, продуктів харчування, засобів захисту та неодноразово відвозив їх на потреби добровольців та армії в зону проведення антитерористичної операції на Сході України.

 

За активну громадянську позицію Ігоря Іванченкова нагороджено медаллю волонтера «За гідність та патріотизм», церковною грамотою «За розвиток волонтерського руху», медаллю «Волонтер України за покликом серця», а медаллю Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» (посмертно).

Віддаючи шану пам'яті волонтеру керівники району – голова райдержадміністрації Олександр Цимбал і голова районної ради Валентина Любомська, депутат обласної ради Анатолій Скіченко, волонтери та друзі поклали квіти до меморіальної дошки на пам’ятному знаку Героям Небесної Сотні та захисникам України, що у центрі Тального.

Окрім того, голова Тальнівського районного громадського формування «Народна самооборона Тальнівщини» Володимир Швець вручив вдові Ігоря Іванченкова – Ніні іменний прапор із портретом чоловіка.

Вічна слава і вічна пам'ять патріотам, які всіма своїми діями сприяли Свободі і Незалежності України!


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/na-talnivschini-druzhini-volontera-vruchili-imenniy-prapor-z-portretom-cholovika