Валентин Тарасенко провів засідання конкурсної комісії

14 лютого 2020, 09:13

Під головуванням першого заступника голови обласної ради Валентина Тарасенка як голови комісії з визначення кандидатур на вакантні посади керівників комунальних підприємств проведено засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на посаду керівника КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради».

Відповідно до порядку денного присутніх було ознайомлено з розпорядженнями голови обласної ради щодо оголошення конкурсу та формування складу комісії.

 

Далі згідно з чинним законодавством на засіданні було повідомлено членів комісії про вимоги та обмеження, встановлені Законом України «Про запобігання корупції», у тому числі з механізмом повідомлення членом Комісії про конфлікт інтересів та його подальшими діями.

Також узгоджено кваліфікаційно-освітні вимоги до претендентів, необхідний стаж роботи на керівних посадах, конкурсні пропозиції кандидата щодо розвитку підприємства; встановлення регламенту виступів та обговорення їх членами комісії, порядок голосування при розгляді кандидатур та визначенні переможців конкурсу; визначення дати проведення відповідного конкурсу.


Виконавчий апарат обласної ради


Source URL: https://www.oblradack.gov.ua/valentin-tarasenko-proviv-zasidannya-konkursnoi-komisii