вівторок, серпня 9, 2022

Міністерство цифрової трансформації України пропонує переселенцям для пошуку роботи скористатись держпослугами на Гіді.

Українці, які переїхали, рятуючись війни також намагаються знайти роботу на новому місці. Саме тому Мінцифри зібрало добірку держпослуг на Гіді, які допоможуть кожному, хто шукає відповіді на питання «На що жити?» та «Що робити далі?»

Депутат обласної ради передав для комунальних лікувальних закладів європейські ковдри Gravity.

Це важкі, або як їх ще називають, обтяжені релаксаційні ковдри, які забезпечують ефект розслаблення та лікування завдяки посиленому рівномірному тиску на всі частини тіла.

- Дякую Львівському Регуляторному Хабу, який передав ці сучасні ковдри на Черкащину. Здоровий сон є необхідною складовою реабілітації, особливо для людей, які пережили стрес. До того ж незабаром настане холодна пора року, і нехай пацієнтам цих закладів спиться тепло та спокійно, - додав депутат.

Сьогодні, 9 серпня, Міністр фінансів Сергій Марченко та Регіональний директор Світового банку у справах Східної Європи (білорусь, Молдова та Україна) Аруп Банерджі підписали Угоду про надання Україні гранту у розмірі 4,5 млрд дол. США. 

Дані грантові кошти були надані Сполученими Штатами Америки та направлені до Цільового фонду багатьох донорів у рамках проєкту «Підтримка державних видатків для забезпечення стійкого державного управління в Україні».

- Висловлюю вдячність Уряду Сполучених Штатів Америки та команді Світового банку, завдяки зусиллям яких український Уряд продовжує забезпечувати ритмічні виплати заробітних плат, соціальних та пенсійних виплат в умовах боротьби з агресором. Грантове фінансування є надзвичайно важливим для нас, оскільки дозволяє знизити боргове навантаження на Державний бюджет України та думати про повоєнну відбудову України, - зазначив під час підписання Угоди Міністр фінансів Сергій Марченко.