вівторок, квітня 27, 2021

У форматі онлайн 23-25 квітня 2021 року в м. Запоріжжя відбулася Всеукраїнська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Українська революція: уроки та перспективи».

На конференції Черкащину достойно представили переможці Обласного етапу Всеукраїнської краєзнавчої конференції учнівської молоді «Українська революція: 100 років надії і боротьби» у 2021 році. Організатором обласного етапу був Черкаський обласний Центр туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради.

Напередодні вихідних Черкаським обласним Центром туризму, краєзнавства і екскурсій учнівської молоді Черкаської обласної ради було проведено обласний етап Всеукраїнського зльоту юних туристів-краєзнавців. Головна мета його – відтворення та збереження пам’яті сучасників про історичне минуле свого краю, звичаї та традиції українського народу.

Юні краєзнавці області відтворили українські традиційні народні свята весняно-літнього циклу на Черкащині, представили унікальні особливості нашого краю під час представлення візитки своєї команди, показали глибокі знання під час проведення туристсько-краєзнавчої вікторини, польових досліджень та творчих майстерень, здобули нові знання та враження.