середа, січня 13, 2021

Черкаський обласний госпіталь для інвалідів війни відновить свою роботу вже в лютому. Про це повідомив керівник закладу Сергій Задорожний під час робочої наради з головою обласної ради Анатолієм Підгорним.

Договір про співпрацю, спрямовану на створення взаємовигідних умов для розвитку соціально-економічної, науково-технічної, туристичної, культурної галузей та комфортного проживання мешканців своїх громад підписали 12 січня очільники Золотоніської і Новодмитрівської територіальних громад Віталій Войцехівський та Артем Кухаренко.

Документ набрав чинності з моменту його підписання. Він дійсний між партнерами протягом одного року. Після закінчення терміну дії угода автоматично продовжується на аналогічний період.

Співробітництво розвиватимуть у галузі економіки і торгівлі, науки та освіти, культури та спорту, у напрямках формування мережі перевезення, туризмі та рекреації, соціальній політиці, залученні інвестицій та створенні спільних підприємств. До речі, цей перелік не обмежений і в подальшому може бути доповнений. Обов’язковою умовою є використання комунального майна громад для проведення спільних та власних заходів на безоплатній основі.