вівторок, грудня 1, 2020

Підрозділи Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Черкаській області отримали два нових спеціальних аварійно-рятувальних автомобілі САРМ-Л. Вже від завтра автомобілі будуть поставлені на бойове чергування.

Вручення і передача сучасної техніки рятувальникам області відбулася за участі голови облдержадміністрації Сергія Сергійчука та заступника голови обласної ради Андрія Сегеди.

Голова ОДА Сергій Сергійчук вручив сертифікати на два автомобілі для потреб рятувальних підрозділів Жашкова та Корсунь-Шевченківського району.

Сьогодні, 1 грудня о 10:00 годині розпочала роботу перша сесія Черкаської районної ради VIII скликання. Депутати зібралися за адресою: вул. Чорновола, 157 (в приміщенні актової зали Черкаської районної ради).

Відповідно до порядку денного депутати обрали тимчасовий секретаріат та провели таємне голосування з обрання голови Черкаської районної ради. Ним став Василенко Олександр Ігорович від політичної партії «Слуга народу» (За — 44 голоси, проти — 4).

Нагадаємо, п’ятивідсотковий бар’єр до Черкаської районної ради подолали 9 політичних сил, а саме: ПП «Слуга народу», ПП Всеукраїнське об’єднання «Черкащани», ПП «Європейська Солідарність», ПП «Опозиційна платформа — за життя», ПП «За майбутнє», ПП Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина», ПП «Голос», ПП «Радикальна Партія Олега Ляшка», ПП «Команда Сергія Рудика. Час змін!».

 

Спорудивши нову амбулаторію у селі Ярошівка (за державною програмою "Доступна медицина"), що входить до Мокрокалигірської ОТГ, на черзі – оновлення амбулаторії у Мокрій Калигірці.

За словами голови громади Вікторії Пипи, підрядник уже оглянув об’єкт, де заплановано ремонт покрівлі, заміна вікон, дверей, утеплення фасаду будівлі, що з часу спорудження у 1954 році не знала жодного капітального ремонту. Громада вже частково провела внутрішнє оновлення не пристосованої до потреб медицини будівлі.