п'ятниця, листопада 13, 2020

12 листопада 2020 року заступник голови районної ради Микола Панчишин провів позачергову 39-ту сесію Городищенської районної ради.

У роботі сесії взяли участь керівник апарату Городищенської районної державної адміністрації Людмила Пащенко, керівники окремих підрозділів районної державної адміністрації та комунальних установ.

На початку роботи пленарного засідання депутати затвердили порядок денний, до якого було подано питання про передачу об’єктів районної комунальної власності.

Зокрема, на клопотання Городищенської міської ради ухвалено рішення про передачу юридичних осіб, комплексів будівель, споруд, майна закладів охорони здоров’я, культури, освіти із спільної власності територіальних громад сіл та міста Городищенського району до комунальної власності міської об’єднаної територіальної громади.

Черкаська обласна рада та виконавчий апарат обласної ради із сумом сприйняли звістку про смерть депутата Черкаської обласної ради VI скликання Віталія Івановича Поляха.

Віталій Іванович народився 1 січня 1948 року в селі Великі Канівці Чорнобаївського району Черкаської області.

У різні роки працював керівником сільськогосподарських підприємств Золотоніського району, головним консультантом Служби Адміністрації Президента України.

У доленосний для України час здобуття незалежності нашої держави Віталій Іванович Полях обирався народним депутатом України І скликання (1990-1994 рр.). У парламенті працював головою підкомісії Комісії Верховної Ради у справах молоді. Входив до груп «Аграрники», «Земля і воля», «Рада».

У 2010 році був обраний депутатом Черкаської обласної ради VI скликання та працював у постійній комісії з питань агропромислового комплексу, соціального розвитку та земельних відносин.

Голова районної ради Віталій Верета провів засідання позачергової тридцять другої сесії районної ради сьомого скликання. 

Через складну епідемічну ситуацію щодо захворюваності на COVID-19 засідання сесії проходило з дотриманням  карантинних правил.  

У роботі пленарного засідання сесії, окрім депутатів районної ради, взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Коваленко, депутат обласної ради Олександр Коваленко, доповідачі з питань порядку денного.